Mini-weekend i Ystad

En liten sen uppdatering från vår mysiga mini-weekend i helgen då vi firade min födelsedag! Det var full storm hela helgen så det var mysigt att komma bort och hitta på saker innomhus. Tyvärr fick jag inte tagit några bilder, så lånar från ställenas hemsidor. Vi körde ner på lördagen och åkte direkt till Kafferosteriet som är en ny favorit på Österlen (om det nu ligger innanför gränserna). De hade nya ägare och premiäröppning, pizzorna var nästan lika goda och vi testade en med svamp och även deras pulled-pork som vi delade på.
 
 
 
Sedan körde vi vidare till den lilla mysiga bion i Ystad och såg "Du gör mig galen" som vi båda för ovanlihetensskull tyckte var bra! I Ystad bodde vi över i min pojkvänsföräldrars sommarstuga där vi tidigare bodde en period då vi letade lägenhet. Mysigt men rätt kallt!
 
På söndagen prommenerade vi till Ystad Saltsjöbad och testade deras nya SPA upplevelse "The Creek Experience". Det var helt fantastiskt! Vi fick börja men fotbad och ansiktsmask och sedan var det olika bastu, pool, hammam, lerinpakning och slutligen regnskog. Det tog ca 2 timmar och var jätteskönt. När vi var klara i SPA:et gick vi till restaurangen och åt bruchen som är supergod! Vi satt vid fönstret och hade utsikt ut över havet som stormade med massa vågor. På vägen tillbaka till stugan trotsade vi stormen och gick en bit längs strandprommenaden hem (mestadels baklänges i extrem motvind). Vi gick även förbi våra fovorit villor i Sandskogen och gjorde pakter om att vi skulle köpa dem någon gång i livet och busade...    
       
 
 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0