Ordning och reda

Försöker ta kontroll över mitt liv och skapa ordning och reda. Det går sådär. Var uppe tidigt i söndags och tvättade och dammsög bilen vilket verkligen behövdes. Har även lämnat in för byte till sommardäck och ska hämta den ikväll och inte glömma köpa parkeringför resten av veckan. Gjorde det i måndags och fick 400kr i böter. Annars har min cykel blivit stulen och jag har slarvat bort mitt bankkort. Tappade även min telefon i Stadsparken då jag och min pojkvän testade den nya coola lekplatsen, men hade tur och hittade den igen. Dagens utmaning är att packa och komma med ett flyg till Åre! Ska spendera helgen där med mitt jobb och ladda batterierna! 


Måndag på Malmökontoret

Måndag och ny start med ny vecka! Är taggad och gick upp tidigt för att slippa stressa och vara på plats tidigt. Har redan fått undan en del och skrivit en gedigen todo lista. Alltid skönt med en bra start på veckan och få undan mycket och känna att man har kontroll. Nu ska jag gå ner och köpa en lyxkaffe på Espresso house och jobba vidare och lyssna på Spotify. Imorse blev det dock ingen träning så ett löppass väntar i eftermiddag!


Bloggdipp

Jag är inne i en bloggdipp för tillfället. Det har varit mycket som hänt, jag har fyllt 28 år och hunnit med att fira andra. Träningen tar mer och mer tid och desto ljusare det blir desto mer tid försöker jag spendera ute. Det jag inte hunnit med de senaste två veckorna är golf, vilket inte är enligt min plan. Ska försöka komma ikapp med allt och hoppas på mindre blåst och ljusare kvällar. 


Stävie trail

I södags sprang jag årets första lopp, Stävie trail på 13 km. Det var ett härligt lopp i solsken på en slingrande och kuperad bana i en skogsdunge. Jag sprang på 70 min, vilket kändes som en bra start! Fick dock stanna och knyta skorna 2 ggr! Inte ok, men bra att lära sig att det är dubbelknut som gäller till nästa lopp. 


Sola

Igår gick vi upp och åt frukost på bänkarna vid Domkyrkan i solen. Fick lite färg och det var så härligt att njuta av den första vårvärmen! Våra vänner kom förbi och senare åt vi tapas innan vi gick hem och fixade vidare. Putsade fönster och städade. 


Bakar

Imorse vaknade jag tidigt till strålande solsken och började med förberedelserna till min födelsedagsmiddag imorgon. Bakade mördegskakor till efterrätten. Brände de första och lyckades precis få ihop rätt antal. Resten av dagen har jag mest städat, handlat och fixat. 


Uppe på vinden

Sitter tillfälligt i ett rum som stod tomt på vinden istället för nere i konsultrummet som varit välbesökt. Har utsikt över takåsarna och vardags motion har fått en ny innebörd. Min kollega påpekade att den har stor betydelse för konditionen, så jag har nu motvilligt bytt hissen mot trapporna. Det blir lättare för varje gång! 


Vila

Min vänstra skuldra gör ont igen, antingen av golf eller hårdare löpning. Fick massage i måndags men det gick inte att lösa utan måste vila och komma tillbaka. Så igår styrketränade jag utan rygg och idag är jag hemma från löpningen... Men imorgon är det dags för tröskelpass ute! Är så taggad! 

Semla efter helgens långpass! 

Planerar lopp

Har börjat planera vilka lopp jag ska springa under året. Ska springa några mil- och 5km lopp under våren och sedan siktar jag på Helsingborgs marathon! Tänkte ge en biljett till mig själv i födelsedagspresent. Först ut är Stävie trail på 13km i helgen som jag ska springa som ett hårdare träningspass. 


Veckans mat

Denna veckan lagade jag ugnspankaka med bacon och lök till middag, som jag åt med rivna morötter och lingon. Det var så gott och allt för länge sedan jag lagade det sist! Nu sitter jag och funderar på vad jag ska laga till middag idag och i veckan. Behöver storhandla igen. 


Golfpremiär

Förra helgen var det redan dags för golfpremiären för säsongen. Vi körde till ranchen i Åkarp och slog varsin hink med bollar och spelade 2 hål. Så härligt att komma igång igen. Jag tog det lugnt och tänker fokusera mycket på den mentala biten. Målet är att utveckla mitt spel och kunna sänka mig denna säsongen vilket jag inte gjort på 3 år. Idag ska vi spela igen, det ska bli så kul! 


RSS 2.0