Packa

Dags att packa! Mår äntligen bättre och tar nästa plan till Oslo. Kommer dock befinna mig i karaktän på hotellet idag och jobba därifrån så jag inte smittar någon.

Har bara kommit till löparskorna och det är inte prio ett ännu... Ska resa i civilkläder, dvs uggs och myströja :) det blir inga högklackade skor och kjol. Koseligt!


Sjuk!

Jag ligger hemma och är sjuk, kunde inte åka till Oslo imorse då jag troligtvis blivit matförgiftad och kräkts hela natten. Har byggt ett litet bo i min obäddade säng med Pinge min Oslo packningslista, min dator och min telefon.

Det har varit en extremt lugn dag. Har kollat på två avsnitt av Ponnyakuten, pratat i telefon och sovit. När ska jag någonsin bli frisk?


Middag

Babys pannkor till middag!


Kontors shopping

Har varit både på stan och på Hornbach idag och köpt saker till kontoret. Bland annat blev det en vit brandsläckare och brandfilt. Ska jobba där imorgon och fixa lite saker till.


Downton Abbey

Har fått låna säsong 1, 2 och julspecial av min vän som jag har börjat titta på med min syster. Såg första avsnittet igår och det är så bra redan! Strax kommer hon över och ser ett till! Kul med en ny serie att följa nu när jag sett klart Gossip girl.


Sunset in Oslo

Nu går solen ner och det är en superfin solnedgång och strax åker jag hem igen! Imorgon ska jag till Malmö kontoret och fixa, det ska bli så kul! Sen ska jag ha en lugn och mysig helg och försöka bli helt frisk. Nästa vecka kommer min syster till Oslo och hälsar på! Det ska bli så kul!


BIT Sallad

Testade igår en BIT sallad då min kollega köpte en. Var mycket nära att ta en pizza istället, men tur att jag inte gjorde det!

Salladen var supergod med krämig tonfiskröra! Ska lätt köpa den igen!


Finaste hotellrummet!

Jag har sovit mig igenom ett antal rum på Radisson och blev som vanligt besviken när jag fick än lägre våning än min kollega igen, tills jag öppnade dörren! Det var det finaste rummet jag haft, även bättre än businessklass! Ska göra allt för att få ha kvar detta rummet i januari! Home Sweet Home!


Dagens outfit

Då jag är förkyld och har ont i halsen blev det polotröja idag. Tyvärr inte den bästa bilden, men så här såg jag ut idag.


Bjärreds Brygga

Efter ishallen åkte vi till Bjärred och gick ut på bryggan. Ute på restaurangen åt vi varsin stor räkmacka. Så gott! Det var lugnt och mysigt då de flesta hade gått efter brunchen och mysigt att sitta ute i havet! 
 
 
 
Nu måste jag börja förbereda mig inför att åka till Oslo imorgon och ska duscha, packa och köpa parkering. Ska avsluta kvällen med varmchoklad och grädde. Ska bli så gott! 

Lyxhelg!

I dag var jag och min pojkvän på ishallen och åkte skridskor! Det var hlt fullt på isen men ändå så mysigt att få åka igen! Gick på konståkning innan jag började pendla till Oslo och vill bli bättre men det får bli till nästa år. Ska dock försöka åka fler gånger så att jag håller igång igen. 
 
 
I helgen har jag också ätit supergod choklad från Valrhona som jag fick av min kollega i Oslo! Så snällt! 

Förkyld

Boostade med iste på grönt te och honung på väg hem från flyget då jag kände mig häning och blev förkyld efter att varit sjuk innan. Har även druckigt blåbärssmoothies med ingefära och citron för att få i mig lite vitaminer. Så trött på att inte vara på topp och längtar verkligen tills jag är helt bra igen och kan träna. Längtar efter att gå och simma. Kanske nästa helg om jag mår bättre. 
 
 

Veckans träning

Då jag fortfarande inte är helt frisk har jag tagit det lugnt denna veckan men ändå försökt att komma igång med träningen lite lätt, fick ont i halsen i fredags efter att jag styrketränat så jag ska fortsätta ta det lugnt nästa vecka. 
 
Måndag: Vila  
Tisdag: Pilates 20 min 
Onsdag: Cross-trainer 30 min 
Torsdag: Pilates 35 min, Styrketräning 50 min
Fredag: Vila
Lördag: Prommenad 6 km 
Söndag: Prommenad 5 km, Skridsko 40 min 

Ytterligare två julklappar

Har inte visat de julklappar jag fick av mina yngre systrar. Så fina! 
 
Av Felicia fick jag ett jättefint foto som hon tagit på sin kompis och min halvsyster Almina som sitter i väskan. Så fint! Kul med personliga saker och det står just nu i mitt sovrumsfönster.
 
 
Av Lovisa fick jag personlig shopping och en jättefin personlig egoboost bok där hon skrivit jättefint om mig! Perfekt då hon har bra stil och jag behöver hjälp med att uppdatera min garderob! Och bra pepp med en egoboost bok!  
 
 

Ystad Saltsjöbad

Jag och min pojkvän fick ett presentkort på SPA i julklapp av mina föräldrar! Det är en ny aktivitet där man går runt i två timmar genom olika världsdelar och gör olika bad och behandlingar. Har hört att det ska vara jättebra och det ska bli spännande att prova!

Ska boka in en helg i Februari då mitt projekt i Oslo är slut. Kommer sakna Oslo så detta blir något att se fram emot!


Isabellas Hemligheter

Denna bok fick jag i julklapp. Blondinbella har länge varit en av mina stora inspirationskällor! Hon är yngre än mig och klarar av betydligt svårare utmaningar! Det peppar mig när jag står inför en utmaning, kan hon så kan jag! Hon är också alltid positiv och tar hand om sig själv!


Finaste middagen

Så gott! Vi har ätit gratinerad hummer till förrätt. Sedan oxfilé och god potatisgratäng. Till efterrätt blev det pannacotta med vit choklad och passionsfrukt.


RSS 2.0