Roadtrip

Förra veckan var det dags att serva bilen vilket fick bli i Hammenhög för att klara datumet för garantin. Det blev en tidig morgon med dimma över åkrarna i soluppgången. Fantastiskt fint och mysigt att vara ute på en roadtrip. På vägen hem var jag hungrig och stannade till i en liten by på den mysigaste butiken. En handlare från 1937 med orginalinredning och allt man kan behöva. Så mysigt och kul att den levt kvar! 


Lundaloppet

Förra lördagen sprang jag Lundaloppet. Efter att nått mina mål på både Skrylle loppet och Vårruset var jag inte så motiverad och sliten i kroppen. Gick ut för hårt men klarade ändå att förbättra mitt rekord på milen och sprang på 49.05 min. Hade hoppats på mer, men är ändå nöjd då det är 5 min snabbare än förra året då jag sprang Malmömilen. Ska fokusera på att träna nu en period och testa springa nått lopp först i juli igen. 


The Lodge

Förra söndagen spenderades med en tur på islandshästar! Det var över ett år sedan jag red sist. Även om det var en lite väl stillsam tur var det en fantastisk känsla att vara tillbaka i sadeln. Längtar så efter att rida igen! Efter ridningen var det dags för SPA på The Lodge och sedan brunch. Så mysigt och den finaste utsikten jag vet. 


Mac

Har äntligen fått en Mac som jobbdator! Den är nästan perfekt och helgen kommer spenderas med att försöka få min VPN till kunden att funka så jag kan lämna min gamla dator. Har alltid haft Mac tidigare och är ett fan men Inter ändå att PC har några funktioner som jag saknar. Det bästa är att den är lätt och smidig att ta med och jobba med hemma. 


Klubbmästerskap

I tisdags sprang jag Klubbmästerskap med LLIF. 5km i skogen och efteråt blev det korvgrillning med mycket goda korvar. Sprang inte så fort då benen var trötta från Vårruset från dagen innan men 23.49 blev det. Så mysigt att grilla och hänga med alla. 


Konfirmation

Igår var jag på min extra systers konfirmation. Hon var så fin och det var så kul att fira henne. Det var även kul att träffa alla mina andra syskon igen som jag inte träffar så ofta. Min present var ett armband från Marc Jacobs som hon blev glad för. De bor precis vid Ringsjön och det var fantastiskt fina rapsfält på vägen dit.
Fisk i folie

Igår tipsade min kollega mig om att göra fisk i folie. Har inte ätit det sen jag var liten, men så gott det var! Perfekt middag! Toppade med charlottenlök citron, dill och salt och peppar. Till hade jag råris, körsbärstomater och en kall sås. 


Vårruset

I måndags sprang jag Vårruset i Malmö med min kollega. Det var mitt första 5km lopp och jag kom på plats 30 och sprang på 22.16 min. Är så nöjd och klarade mitt mål som var 22.30 min. Drömmen är att någongång kunna klara 5km under 20 min men då får jag träna några år till. Efter loppet gick jag förbi min syster och firade med yoghurtglass! Köpte även två tidningar efteråt för att fira. Har inte hunnit läsa klart, men kan verkligen rekomendera ShapeUp som är ny! 


Sunset golf

En bild från en av förra helgens golfrundor. Hann med två rundor både förra och denna helgen, tyvärr gick det sämre denna. Försöker spendera så mycket tid som möjligt ute i naturen nu när det är vår. Nästa helg blir det paus från golfen och istället Lundaloppet, ridning och SPA. 


Vandring

Den första maj spenderades på Christinehofsslott, där vi gick på tur. Vi gick den längsta rundan på 12 km och hade picknick efter halva vägen. Det var så skönt och soligt att vi även klättrade ut på en trädstam som låg över ån och tog ett fotbad. Så fin dag! RSS 2.0