Bakning

I jul har jag hunnit med att baka dinkelskurna pepparkakor, som blev en favorit förra året, och kokostoppar med saffran, ett nytt recept. I pepparkakorna är det dinkelmjöl och socker och sirap minskades och byttes ut mot rörsocker och honung. Kokostopparna innehöll inget gluten och endast lite kokossocker. 2015 ska jag försöka undvika både vitt vetemjöl och socker. 
Systerhelg

I december kom min minsta lillasyster upp till Stockholm för att hälsa på. Vi besökte Sweden Horseshow på Friends arena hela lördagen och gick sedan en sväng på stan på söndagen innan det var dags att flyga hem. Showen var fantastisk och det var mysigt att träffa min syster och få lite egentid! 

Stockholm

Den senaste tiden har jag till stor del befunnit mig i Stockholm. Mitt projekt och allt mörker har tagit mycket av min tid och energi. Det har varit kul men jag ser fram emot en fin jul med massa energi, frisk luft och träning! Kommer dock sakna utsikten från Miss Clara, Sviten på HTL och att ha ett gym en trappa ner. Men jag är tillbaka igen i januari! 

RSS 2.0