Mot Ystad

Har packat bilen full med allt jag "behöver" för att spendera några dagar i Ystad. Fick ändå inte med golfklubbarna då jag prioriterade min nya racercykel. Fällde alla säten utom mitt och hade med mellis. Ska på tenniskurs som tyvärr blev inställd då regnet vräker ner. Det blev en lugn vilodag för mig istället. Taggar för yoga och morgondopp imorgonbitti! 
Mini roadtrip

I helgen körde vi på en mini roadtrip. Först till Åhus Gästis där min farmor som fyllde år bjöd på lunch ocv efter det blen det kaffe och tårta i min farbrors sommarstuga. På kvällen körde vi till Löderups strandbad och hälsade på våra vänner och min söta lilla guddotter! Det var så fint! Det blev grillning och sedan gick vi en prommenad längs med stranden och över kullarna. Mysigt! 
Balkongvakt

Vattnar min grannes blommor då hon är bortrest och fick även lov att vara på henns balkong och sola. Lyx! Passar på medan alla på bygget utanför håller lunch. Har fått undan mycket idag redan, tvättat, diskat rensat kyl och frys och kört ett långtbackpass. Planen är att spela golf i eftermiddag. Det var säkert 3 veckor sedan sist och jag hoppas formen är på topp fortfarande!


Storstädning pågår

Började semestern med att störstäda köket, har gått igenom alla lådor och skåp, har bara kylen och frysen kvar. Det är så skönt med ordning och reda. Ska bli klar med köket idag men ska först ut på stan med min syster och shoppa! 


View from the top

Igår var det sista dagen på mitt projekt och slutpresentationen är klar! Det har varit utmanade men framförallt kul! Kommer inte glömma alla jag träffat och den fantastiska utsikten! Nu går jag på semester! 


Hemlagat

Det har inte blivit mycket hemlagad mat det sista tiden. Men i söndags var jag och handlade och lagade en god ugnspankaka. Så gott med riven morot och rårörda lingon! Ser fram emot att spendera mer tid i köket under semestern! 


RSS 2.0