Måndagslyx!

I måndags begav jag mig till NK och boostade med en grön smoothie innan jag gick runt ett tag och spanade. Köpte  te och choklad och ett nytt schampo och balsam från Kiehls. Kvällen avslutades sedan med ett Yogapass. Perfekt och det inte vore att jag vaknade superförkyld. Men resten av veckan har jag ätit massa vitaminer och vilat och mår nu redan bättre och ser fram emot helgen! 
Höstmys

Förra veckan började jag med massa höstmys. Har inte njutit av hösten så mycket tidigare, men i år är det så fin. Det är så mysigt med filtar, te, läsa en bra bok och tända ljus. Höstprommenader i skogen, nyponsoppa i termos, Downton Abbey och en god soppa. En kväll på Centralbadet, utegym och morgonpromenader. Det finns massa mysiga höstaktiviteter. 


Yddingeloppet

Igår sprang jag Yddingeloppet i Bokskogen utanför Malmö. 12 km på 1.04 h är nöjd för att inte sprungit snabbt på länge men nästa år ska jag klara under 60 min som flera andra i klubben gjorde. Så kul att träffa alla igen! Det var perfekt väder och solen och fram efter vi gått i mål. Parkerade på en åker och körde fast i leran men fick som tur var hjälp av två män som räddade mig. 


Lyxfrukost

Perfekt sätt att börja dagen på! Yoga och stretch som avslutas med chiapudding toppat med björnbär och grapefrukt. Ett alternativ till smoothie som jag nästan alltid annars äter. Övningskörningsutflykt

Vaknar upp i mörkret till regn och drömmer mig bort till ljusare tider. För en månad sedan övningskörde jag med min syster vilket bjöd på en tur i skogen som avslutades med några åk på en stor linbana. Det gick extremt fort och var läskigt men kul! Sedan körde vi till min pojkväns föräldrar och fikade och klappade hundarna. På deras väg var det stopp och vi stannade och tittade på när de flyttade korna till en ny hage. Det är så fridfullt att vara i skogen och på landet. Det är det jag saknar mest i Stockholm! 
Höstboost

Det har blivit höst och jag känner att höstdeppen redan har smugit sig på och att det är dags att boosta med ny energi! Förra helgen lagade jag en höstlig morotssoppa som jag frös in och ska njuta av på torsdag när jag kommer hem. Denna helgen har jag köpt d-vitamin och beställt massa nyttigheter från Renée Voltair som kommer i veckan. Ska trotsa regnet och boosta hela veckan med nyttigheter, träning och frisk luft! 


Romeleåsen

Igår blev det comeback back på golfbanan. Vi spelade 18 hål på Rommeleåsen och njöt av den fina naturens höstfärger. Sist jag spelade var på Lilla Vik på Österlen som är en fantastiskt fin bana. En dag då det fortfarande var sommarkänsla. 

Morgonpass

Fredagen började med ett morgonpass på IP. Körde intervallstege 1-2-3-3-2-1 min med hälften vila mellan. Kändes bättre än väntat. All vila har hjälpt och jag känner mig återhämtad efter maran. Ska testa ett längre pass imorgon och se om det också går bra. 


Weekend i Berlin

För två veckor sedan var jag i Berlin med jobbet. Det var kul att se staden igen och besöka vårt Berlinkontor. Mins när jag gick till skolan för att läsa tyska och drömde om att jag en gång skulle gå där som en business woman. Vi cyklade på en guidadtur och fick höra om Berlins historia vilket var väldigt intressant. Ser fram emot att resa igen! 
Morgonrutin

Morgonen började med 30 min yoga på hotellrummet innan jag gav mig ut på en uppfriskande 30 min morgon promenad i regnet. Avslutade på Blueberry och köpte med mig en Yogalicious till frukost. Så god! Hade härlig morgon och ser fram emot en till imorgon! 


Skäralid

I söndags åkte vi till Skäralid för ytterligare en promenad. Det var massa folk så vi tog en ny runda och gick lite fel vilket resulterade i en tur på 2,5h och att vi fick bestiga åsen 2ggr. Det kändes i benen efteråt men det var det värt för att njuta av den fina utsikten. 


Hundpromenad

I lördags lånade vi Garm och gick en långpromenad från Dalby till Torna Hällestad längs det gamla järnvägsspåret. Det var så fint väder och vi satt och fikade innan vi gick hem igen. 


Höstmys på jobbet

I fredags när jag kom till jobbet hade de äntligen börjat elda i den öppna spisen. Så mysigt det kan bli på IT-avdelningen. Det blev faktiskt mysigare! 


Uppstart

Jag har startat upp löpningen igen denna veckan. Började med Kungsholmen runt i tisdags på 1 mil och imorse blev det ett tröskelpass på 8 km hemma på Hardebergaspåret. Måste bygga upp min andning igen som mest vilat sig under alla långpass. Ska springa 2km till inför styrka i helgen så jag kommer upp i 2 mil totalt. 


HTL

Mitt nya hem i veckorna. Har fått ett nytt projekt i Stockholm och kommer pendla hit ett tag framöver och har flyttat in på HTL, ett nytt hotell på Kungsgatan. Supermysigt med en egen gammal trappuppgång med kakelugn och en hiss med järngrind. Köpte blommor för att göra det mer hemtrevligt! 
RSS 2.0