Les Halles

Lördags shoppade på stan i Lund i regnet! Hann inte med så mycket utan tog skydd på Saluhallen och köpte mat. Det blev torskrygg, gravadlax, nöt- och fläskfärs, danskt rågbröd, chokladpraliner och lite annat. När jag var klar var jag vrålhungrig efter all löpning och shopping och så ösregnade det ute, så jag gick in på Les Halles och tog en lunch. De hade en supergod kalkonsallad. Lyxade även till det med en cappuchino och en tryffel, gott!


Skrylle 14 km

Nyss hemkommen från Skrylle. Det blev ett pass på 14 km med en fartökning på 3 km efter 55 min. Sprang snabbare än jag skulle och nästan flög fram i skogen! Det är en så härlig känsla att ha kommit så långt med löpningen! Stannade på Råbytorps frukt och grönt på vägen hem och shoppade loss, har inte haft någon mat hemma på länge. Så köpte massa frukt, grönsaker och lite ost. Så gott!


Weekend

Igår gick jag från jobbet redan vid 17.00 även om jag jobbade mer hemma sedan. Hann inom Bloom som nu öppnat och köpte fina liljor, 2 buntar för 35kr! Ska dit idag igen och se om de har några fina rosor till sovrummet. Det är fint med blommor nu när det är helg och jag ska vara hemma nästa vecka. Hann även inom skomakaren och lämnade in mina pumps för omklackning. När jag kom hem plockade jag undan allt och slängde lakanen i tvätten, så nu är här så fint! Skönt med helg!


Torsdagens outfit

Mörkblått och svart har blivit min nya favorit! I torsdags hade jag svart skjorta från Wolford, mörkblå kritstrecksrandig kjol från Zara, strumpbyxor Lindex och pumps H&M. Snyggt!


Fredagsgodis

Igår hade vi fredagsgodis och öl på jobbet och nu är det helg! Hade sista dagen på mitt projekt igår och ett nytt börjar på måndag. Så lite avslutande och förberedande jobb blir det i helgen. Först blir det löpning och en tur på stan!


Nya träningskläder

Gick inom Stadium innan de stängde igår och köpte nya träningskläder från Nike, ett par löpartights och en sportbh. Tightsen har lite inbyggd kompression och är i ett jätteskönt material. De ser även lite ut som spindelmannens dräkt, coolt! Nu är min outfit till halvmaran klar om det inte blir för kallt. Kul med nya träningskläder! Blev sugen på att träna direkt men hade vila igår så det blev en kvällsprommenad istället.


Gårdagen outfit

Igår pälsade jag på mig igen och körde mörkblå jeans från Tiger, vit skjorta Benetton, pumps H&M och kavaj från Classified, Blondinbellas eget klädmärke. Glömde ta med ett skärp till Ystad så det fick bli utan. Funderar på vad jag ska ha idag...


Morgon i Sandskogen

Det blev en tidig morgon i Ystad då min pojkvän börjar redan kl 7.00. Ska försöka vara lika tidigt på jobbet idag! Kallt men fint, det var även dimma över fälten när vi körde in till Malmö. Det blev en tidig kaffe sedan jobbade jag på.


Ystad by kväll

Igår körde vi till Ystad efter jobbet, istället för hem. Det var mysigt och skönt att komma bort från all stress! Vi spelade tennis så fort vi kom ner. Det gick bra i början men sen tappade jag rätt mycket. Är inte 100% ok. Sprang dit och sedan en runda en bit vid havet på väg hem. Sen lagade vi en snabb höstmiddag som vi brukade äta innan med sparrissoppa och varma mackor med svampstuvning. Så gott! Sedan på kvällen låg vi och läste och tog det lugnt.


Rosen Bar and Dining

I måndags fyllde min lillasyster år och alla vi systrar var på Rosen Bar and Dining och tog varsin drink för att fira! Det var supermysigt och drinkarna var fina och goda! De hade även restaurang med middag, lunch och även brunch som skulle vara Malmös bästa. Perfekt sen när det börjar bli kyligt ute. Vi satt i soffgruppen på bilden nedan, som är från deras hemsida och jag blev helt kär i tavlan!
 
 

Söndagen

Söndagen var en lugn dag med städning och golf. Det var superstökigt så skönt att ha det fint inför veckan. Ska vara i Malmö hela veckan men har planer på att vara lite i Ystad för att komma bort lite och njuta av den sista sommaren! Golfen gick bra, jag gick ett under mitt par, så är nöjd även om jag förlorade mot min pojkvän. Ska försöka hinna öva mer då det snart är golftävling med jobbet!


Pintxos

Lördagskvällen spenderades date med min pojkvän på Pintxos en ny tapasrestaurang i Lund. Det var fantastiskt gott, med mer avancerade smaker än klassiska tapas. Jag åt fyra olika tapas med fisk. Kan verkligen rekommendera sotad tonfisk och rimmad torsk som var den bästa vi testade. Även ett perfekt ställe om man inte är så hungrig och bara vill ha något litet och ändå gå ut. Supermysig lokal!


Tennis supporter

Igår sprang jag veckans långpass på 18km, trots att jag redan hade träningsvärk sedan gårdagens Crossfitpass. Det gick bra, jag sprang i Skrylle 10+5+3km vilket är kuperat så det tog lite mer än 2 timmar. Nytt rekord igen! Detta är mitt längsta pass innan loppet. Var helt slut efteråt och låg och vilade innan jag gick till tennisbanan och var supporter när min pojkvän spelade med en kompis. Jag ser fram emot att spela tennis imorgon istället och hoppas att det känns bättre då!


IKSU Sport

Dagens träning blev ett lunchpass på IKSU Sport som är Nordens största träningsanläggning. De hade allt och det var så stort! Hade kunnat stanna i en vecka bara gör att hinna testa allt jag ville göra. Passet jag valde hette Total traning och var deras egenutformade Crossfit. Vi körde utomhus i solen och det var jättehärligt! Önskar att det fanns en likadan anläggning i Lund!


Umeå Universitet

Idag jobbar jag i Umeå och har gått till Universitetet till en tyst läsesal för att få lugn och ro att skriva på min rapport. Det fanns massa olika platser att sitta på och det är ännu rätt tomt på studenter. Känns nästan som att vara tillbaka i Lund. Det är kul att låtsas plugga igen :)


The Heat

Har haft en fantastisk kväll! Var först på stadion och sprang intervaller i solnedgången och fick sedan låna en cykel på hotellet och han precis ner till stan för att gå på bio. Mycket mysigare än att vara på hotellrummet! Såg the Heat som var bättre än väntat och riktigt rolig! Älskar också att de säljer Renée Voltaires snacks på bion! Det blev min favorit smoothie från Froosh och lakrits. Så gott!


Båten

Vi hann med en middag efter intervjuerna och min kollega åkte vidare tillStockholm. Vi åt på Båten och det var supergott! Jag tog den karibiska fisken och min kollega ett grillspett. En fin kväll och mysigt att sitta ute. Det är skönt att få en kväll själv med lite egentid! Ska springa och sedan blir det bio!


Höstoutfit

Igår svirade jag om till byxor då det börjar bli höstkyligt i luften. Det blev svarta jeans från Zara och en skjorta från H&M, till brunt skärp och bruna boots. Virade även stundtals in mig i min zebrasjal då jag hade lite ont i halsen. Det hjälpte för idag mår jag prima och har bara virat in mig lite för säkerhetsskull. Ska ut och springa intervaller och se om det räckte.


At work

Idag är jag hos kunden och har en hel dag med intervjuer. Den första är precis klar och nu är det dags för kaffe och mellis då cafeterian precis öppnat! Sedan har vi tre intervjuer till innan vi är klara för dagen. Måste säga att alla är så trevliga här! Härligt att lyssna på Norrländska!


Up in the Air

Är på väg till Umeå igen för sista gången i det här projektet. Älskar att flyga och njuter så mycket jag kan av att få resa. Åt middag på Arlanda som var fantastisk på Stockholms fisk. Kan rekommendera deras Sallad med halstrad tonfisk! Flyger hem på fredag eftermiddag och hoppas att jag hinner se lite mer av Umeå.


Gårdagens outfit

Hade min nya kostymklänning igår från Samsö & Samsö och ett par svarta pumps. Den var varm men märker att det blir kyligare i luften. Sista dagen med bara ben? Det får bli något varmare idag!


Morgonintervallpass

Gick upp tidigt idag för veckans första passoch sprang bort till stadion och körde ett pass med långa intervaller. Det gick bra, börjar gilla intervaller mer och mer! Det börjar bli kyligare på morgnarna och när jag kom hem var det nästan slut på varmvatten då det varit problem med fjärrvärmen. Så nu är jag pigg och vaken!


Nytt längdrekord

Igår sprang jag ett långpass på 17 km, vilket är nytt rekord! Det är rätt tråkigt att springa så länge men en häftig känsla att jag orkar. Nu är det snart bara 1 månad kvar tills jag ska springa halvmaraton i Oslo! Jag följer mitt schema och har hitintills bara missat ett pass. Hoppas att jag klarar det!


Emporia

Söndagen har spenderats till största delen på Emporia. Shoppade ett par supersnygga byxor på Club Monaco som är perfekta till jobbet, en kostymklänning på Samsö & Samsö och ytterligare en klänning och ett par byxor på MQ. Allt till höstens nya jobbgarderob. Har inte köpt kläder till jobbet på ett tag och behöver lite nytt att variera med. Vi åt även lunch på Vapiano och jag tog deras säsongs sallad som var jättegod med lamm, rödbetor och fetaost.


Gardiner

I fredags hämtade jag våra gardiner som jag beställt hos Ylva interiör, den mysigaste butiken i Lund. Nu sitter de äntligen uppe även om vi måste köpa tofsar till att hänga upp dem med. Ska bli spännande att se dem i dagsljus imorgon. Det syns inte i ljuset men de är i silver. Mysigt!


På landet

Igår var vi och hälsade på våra kompisar som bor på landet. De har precis fått sitt första barn, en sockersöt liten flicka. Fick hålla henne och ville ta med henne hem! De hade också fått två jätte kaninbebisar och skaffat får. Kelade också med deras hundar. En supermysig dag!


Rex Bar & Grill

I Umeå var jag och min kollega och åt på Rex Bar och Grill på onsdagskvällen, som jag verkligen kan rekomendera! Jag hittade den på White Guide som brukar garantera bra restauranger. Det var en superfin kväll så vi satt på uteserveringen och åt. Menyn var spännade och både maten och servicen fantastisk! 
 
 
Bilder lånade från deras hemsida www.rexbar.com/ 
 

Malmö festivalen

Det blev lunch på Malmö festivalen igår! Jag åt på min favorit Astrid och aporna som bara har vegetariskt. Åt grillspett med sallad på sjögräs och alger till. Supergott men tyvärr lite mat. På vägen tillbaka blev det ett jordgubbsspett doppat i mörkchoklad med nötter till efterrätt och sedan brända mandlar till mellis! Förhållandevis nyttigt då det nog blir langos och munkar nästa vecka...


Fredagen

Igår var jag tillbaka på Malmö kontoret igen och fick min nya mobil. Var utan i ett dygn då min gamla slutade fungera då vi bytte leverantör. Så nu har jag en iPhone 5! Lyx!

Städade upp på kontoret och packade upp marknadsförings material som vi fått från Stockholm och skruvade ihop ett nytt konferensbord. Sen skrev jag på min rapport.

Dagens outfit var en favorit i repris. Min klänning från Zara, brunt skärp från Massimo Dutti, strumpbyxor från Wolford och bruna mocca boots från Footlight.


Design i Umeå

Promenerade förbi Designhögskolan på Umeå Universitet på väg in till stan i onsdagskväll. Det är en supercool byggnad som ligger så fint vid vattnet! Utanför har det ett annorlunda konstverk i form av en tvättklämma. Längtar lite tillbaks till studenttiden och efter att gå in och plugga.


Kvällspass

Både i måndags och igår har jag gett mig ut på ett kvällspass för att följa mitt träningsschema. Så härligt att komma ut efter att ha jobbat och rest och få andas frisk luft och se solnedgången! Igår sprang jag en bit av hälsansstig i Umeå som är det bästa sättet för att se sig om i en ny stad. Stigen gick längs med vattnet på båda sidor så att jag fick passera två broar med superfin utsikt!


Umeå

Igår kom jag fram till Umeå och möttes av en ren vid bagageutlämningen. Det var en jättefin kväll med sol och ganska varmt. Staden var mycket mindre och grönare än jag trodde och ligger jättefint längs med älven. Det är så kul att få möjlighet att resa i jobbet och få se nya platser!


Dagens jobb

Idag började dagen med att jag åka med min pojkvän till jobbet! Så jag var tidigt på plats men insåg framme att jag glömt både nycklar och visakort. Blev som tur var insläppt av en kollega efter att jag gått och köpt en kaffe medan jag väntade. Snart ska jag åka till Umeå, då jag ska hålla intervjuer där i två dagar med mitt projekt. Det ska bli så kul då jag aldrig varit där!

Bjuder på en dagens outfit. Klänning Zara, strumpbyxor Falke, skor H&M och väska Modalu.


Mitt drömstall

Jag har hittat mitt drömstall där jag vill ha en häst! Det är som ett hästslott med en anläggning som har allt. Stallet ligger precis vid kanten av Skrylle utanför Tornahällestad med jättefina ridvägar runtomkring. Mittemot finns en stor åker där vi vill bygga ett stort hus...


Premiär outfit

Förra måndagen började jag jobba igen och invigde min nya kjol som jag fyndade på rean från l'Ecole National. Kombinerade den med min gosiga zebrasjal från Zara.


Bröllop på Österlen

I helgen var vi på ett fantastiskt bröllop på Österlen! Alla gäster fick åka med Österlentåget till kyrkan och sedan på en fördrink innan vi åkte tillbaka till Ravlunda till festen. Vi bodde på Ravlunda bränneri, som var supermysigt! En pärla som jag inte kände till. Hotellrummet låg ut mot en terass med jättefin utsikt och var så mysigt! Det såg dock ut som ett bombnedslag med all vår packning! Men kan verkligen rekommendera ett stopp där, de hade även en jättefin innergård där de serverade lunch och fika och så fanns det ett litet museum. Älskar Österlen!


RSS 2.0