Fin fredag

Min dag började så bra som den kan med ett löppass på gymmet! Sedan cyklade jag hem till en rosa soluppgång! Så fint! Min slutpresentation på jobbet gick bra och efter jobbet träffade jag mina systrar och åt Bibimbap på Scania. Nu blir det mys med te, apelsin och choklad..


Bortglömd

Skulle ha ett möte men personen vi skulle träffa dök inte upp. Sitter och chillar vid blommorna och ökar mitt syreintag. Sprang imorse igen på stadion 10x400 m med styrke vila med armhävningar och plankan mellan. Gött i kyla och duggregn! 


Kvällsmys

Ikväll blev det minnestronesoppa till middag med Metromode och tända ljus. Ska pälsa på mig och bege mig ut på en prommenad i kylan. Flera av mina kollegor är sjuka och frisk luft är bra för att hålla sig frisk. Blir inte så mycket av det om dagarna framförallt inte nu när jag springer inne. 


Barbacoa

Idag provöppnade Barbacoa en ny restaurang i Malmö runt hörnet från vårt kontor. De bjöd på gratis lunch vilket jag och  mina kollegor inte kunde motstå. Det blev en supergod burrito till lunch med svarta bönor, pulled beef, tre olika röror på tomat, annanas och majs, guacamole, stark sås och ost. Perfekt efter morgonens intervallpass på gymmet! Hoppas att de öppnar officiellt snart, så jag kan gå dit igen!
 
 

Milen

I fredags morse sprang jag 1 mil med två som jag löptränar med. Det gick lätt även om jag var stel i benen till en början. Vi körde korta intervaller och lång backe. Det var så skönt att ha tränat! 


Sallad

Köpte sallad på juice up efter mitt pass på gymmet. Perfekt att de öppnar redan på morgonen så man kan ta med sig mat till jobbet. Det blev en smoothie också till frukost! 


Morgonpass på gymmet

Min löparkompis är frisk så idag sågs vi på gymmet och sprang 40 min och avslutade med några styrkeövningar. Det var jobbigt att gå upp imorse men så skönt när man tränat klart! Tog ingen bild men hittade en på gymmet i Rumänien från innan sommaren som får mig att längta till värmen! Inte direkt samma utsikt från bandet på 24/7 i Lund...


Skymning

Fick en fin prommenad i skymningen när jag gick från möten i Västa Hamnen till kontoret. Det var en så fin rosa solnedgång! Dock var det riktigt kyligt i luften, första riktigt kalla dagen. 


Kundmöten

Känner ni igen lokalen från Bron? Har spenderat eftermiddagen med massa kundmöten och ska snart tillbaka till kontoret där jag senare har möte kring intera uppgifter. Min matlåda med paj väntar där i kylen så det blir även middag på kontoret. Skulle egentligen åkt konståkning ikväll men det blev tyvärr inställt. Funderar på att gå till gymmet eller göra lite Tabatas hemma istället. Imorgon är det löpträning på bandet som gäller. 




Paj

Jobbade sent igår men hann med att laga en paj på kvällen innan det blev ett avsnitt med Bron. Tog vag jag hade hemma vilget resulterade i en paj med kyckling, grönkål och gruyereost med massa chiliflakes! Strösslar det över all mat jag lagar. 


Buljong

Var på ett bra möte i Lund och vi körde inom Buljong som vanligt och köpte soppa. Idag blev det en med oxbringa, rotfrukter och skånsk senap. Så gott! 


Intervallpass

PW till gymmet i regnet imorse för att springa ett intervallpass på bandet. Sprang 15 x 200m på 4.10. Är lite stel i benen men skönt att ha tränat. Ikväll blir det jobb, då vi snart ska leverera vårt projekt. Så mysigt att promenera hem på morgonen för att ta en varm dusch och äta en god frukost! 





Tågkaos

Idag på väg hem från jobbet var tågen försenade och det var helt fullt på perrongen. Då inget tåg kom hade jag tur då min älskling också var på väg hem och kom och hämtade upp mig. Vi lyssnade på min nya favoritlåt med Zara Larsson som går på repeat. She is not me Pt 2, har suttit och sjungit med när jag jobbade hemifrån ikväll! 


Marknadsföring

Imorse stod Kraftringen och delade ut macarons och juice vid Grandhotell när jag var på väg till jobbet. Perfekt sätt enligt mig att marknadsföra sitt nya varumärke! Blev en lyxig eftermiddagspass! 


2,5 mil

I helgen blev det 2,5 mils löpning! Först ett tröskelpass på lördagen 2,5km x 2, med upp och nedjogg totalt 9km. Sedan på söndagen blev det 16km i lugnt tempo. Det var soligt och vindstilla och perfekt att vara ute! Är lite stel idag och vilar från löpningen. Ska strax på ett 2timmars konståkningspass istället. Ramlade förra veckan och har ett stort blåmärke på benet och hoppas att det går bättre idag! 




Vindåkra

I söndags var jag och min syster med våra pojkvänner på brunch på Vindåkra gård. Vi hade bokat för ett tag sedan och hade skyhöga förväntningar! Men det var supergott! Gillade konceptet som var franskt och mer lunchaktigt än frukostaktigt. Hade sprungit 16 km innan och inte ätit något, så jag var verkligen hungrig! Bilden har jag lånat från min syster och fler bilder finns på hennes blogg här
 

Matlagning

Är taggad på matlagning sen middagen i onsdags så igår lagade jag morotssoppa med fetaost och avslutade kvällen med te och popcorn. Idag blir det brunch och det är tveksamt om jag orkar äta någon middag efter det men tänkte laga något att ha i veckan. 





Däckbyte

Är på Peugeot i Malmö och väntar på att få byta mina vinterdäck. Bra att vara redo för vintern även om den ännu inte är här. Är fortfarande trött efter onsdagens middag och bankett och ARKAD igår. Middagen gick bra och har haft superkul! Nu ser jag framemot en lugn helg med träning, serier och brunch! 


Kvällsmys

Var supertrött igår och hade en mysigkväll ensam hemma. Åt den sista desserten som blivit över, så god! Den måste jag laga igen! Sen tände jag massa ljus och tittade på Gossipgirl och drack te. Gick och la mig redan kl 21.30. 




Joggingtur

Igår skulle jag egentligen sprungit på morgonen men det blev istället en liten tur på eftermiddagen innan mina gäster dök upp. Det var en fin solnedgång men jag kände mig allmänt svag i kroppen och kom på att jag missat äta mina järntabletter sen jag lämnade blod. Så hoppas det hjälper. Det blir mer löpning tillhelgen istället. 


Ensam på kontoret

Gick upp tidigt imorse och var på plats tidigare än vanligt. Är fortfarande ensam på kontoret. De flesta av oss är idag på ARKAD men jag ska inte dit förrän imorgon. Måste jobba undan på mitt projekt som ska levereras den sista November. Ska lyssna på Sporify och vara effektiv! 




Bubbel och dessert

Städar, tvättar och lagar morgondagens dessert! Slår på stort och gör nyårsmenyn från Allt om mats stora kokbok som är min räddning i köket! Kul att prova något nytt! Lagar granité och njuter av lite bubbel som blev över! 


Gran

Igår reste de granen på Stortorget utanför vårt kontor. Den jättefin, stor och jämn! Det känns lite tidigt men julen smyger sig på. Vi planerade även lite kring julafton och julklappar när jag var hemma. Denna veckan har jag även börjat använda min vinterjacka då det börjar bli kallare ute. Jag ska försöka hålla kvar vid hösten lite till. Var ute och sprang igår i alla fall. Med väst gick det bra att hålla värmen! 


Julmarknad

I söndags på farsdag var vi med familjen på julmarknad på Ovesholms slott innan vi åkte hem till mina föräldrar och blev bjudna på middag. Det var mysigt att ses igen och väldigt god mat! På julmarknaden köpte jag en stor bit Gryuere ost som jag älskar, fetaost och oliver och saffran. Lagade quesadillas igår på lite av osten till middag, så gott! 


Miljön

Jag tycker det är viktigt med miljön och försöker därför alltid sopsortera noga. På gården har vi alla kärl utom metall, så ibland tar jag en prommenad till vår närmaste återfallsstation. Igår resulterade det i en mysig morgonpromenad i regnet! Jag har även lite lampor och sprayburkar som jag måste ta till tippen. Det får bli till nästa helg. Jag försöker även att köpa ekologiskt och närproducerat av det mesta, men det är nog allt på min miljölista.. 


Tink

Jag har länge planerat att göra en budget och få en översyn av min ekonomi. Detta löste jag tillslut med hjälp av Tink som fördelar ut mina kostnader på olika kategorier. Det motiverar mig att tänka igenom mina inköp.


Matinspiration

Letar recept inför nästa vecka då några av mina kollegor kommer hem till mig på middag. Känner för att testa något nytt och mer avancerat. Har precis varit på gåsamiddag hos min pojkväns föräldrar. Det var så mysigt och jag gosade massor med hundarna! 




15 km

Det slutade regna och blev löpning ändå! 15 km på Hardebergaspåret på 1.28. Bra tid! Har sprungit snabbare sedan jag gymmade med vikter. Ska försöka hinna med det lite mer och bygga upp min styrka igen. Tog bara 30kg istället för 50kg i knäböj som innan . Efter löpningen kom min pojkvän hem och vi gick upp på stan och åt en supergod lunch på Pinxos. Jag åt en jättegod omelett! Kan verkligen rekommendera det stället! 




Matlagningskurs

I torsdagskväll var jag på matlagningskurs med jobbet på Mat & Vin i Slottsparken i Malmö. Det var ett supertrevligt event där vi lagade en fyrarättersmeny som serverades med goda viner till. Det var kul och vissa rätter ska jag verkligen laga igen! 




Morgonmil

I torsdags började jag morgonen med att springa milen. Egentligen skulle jag sprungit ute men då det regnade fick det bli på gymmet. Skönt att träna på morgonen men tråkigt att springa på löpband! Får ha bättre underhållning nästa gång. Det är inte så bra TV på morgonen. Man skulle haft en iPad med en serie men tyvärr har jag inte det.. Idag var planen att springa 15 km men det ösregnar så det får bli gymmet idag och löpning imorgon. 


Fräsch doft

Igår när jag kom hem hade soporna börjat lukta. Så jag vädrade och sprayade med denna spray som jag köpt i Barcelona. Den är effektiv och doftar så gott och fräscht! Passade även på att byta mitt doftkort i garderoben som jag städade och sorterade in tvätten. Har även en annan spray med nytvättad doft till kläder och strykvatten som jag använder till lakan och handdukar. 


Ny blus

Min måndag började på topp när jag vaknade utvilad efter helgens weekend och tog på mig min fina blus som jag fyndade förra veckan. Hann äta en god frukost kemma, köpte veckans kaffe på Espresso house och tog en sallad till lunch. Har även fått undan en del på jobbet. En bra start på veckan! 


SPA

Efter vi hade tränat på söndagsmorgonen gick vi till SPA:ET som vi hade helt för oss själva! Supermysigt! Så vi badade först inne och gick sedan ut och satte oss i en av de japanska utomhuspoolerna. Efter det var vi äntligen hungriga och gick och åt en stor hotellfrukost. 




Torekov hotell och spa

Efter golfen åkte vi till Torekov hotell och SPA. Vi har haft det mysigt här på spa, gymmet, vilat och precis ätit en supergod frukost! Imorse ösregnade och jag trotsade regnet och gav mig ut och sprang när det var som värst då de hade en perfekt backe för mitt backpass. Dock slutade det regna sedan när jag väl kom tillbaka, typiskt! 


Bjäre GK

Vi började vår weekend på Bjäre GK och spelade 18 hål i dimman. Det var jättefint och det varken regnade eller blåste. Banan var enkel men fin och i bra skick. Hälsade också på en charmig Fransk bulldog som hette Frasse som gav mig massa pussar! Blev sugen på att köpa hund igen! 





Packat och klart

Nu har vi packat allt vi har (i alla fall sportutrustning) känns det som och är redo att köra iväg på weekend! Det ska bli så mysigt! Det är dimmigt och inte bästa vädret men det är ändå kul att komma iväg! 




Kvällspass på gymmet

Idag hade vi halvdag men i och med att det blir mörkt så tidigt har min kropp inte ställt om, så jag gick lite på stan och somnade när jag sedan kom gem och hade ätit. Insåg att det bara är att trotsa mörkret och fokusera på klockan istället och låtsas att det är sommar och ljust. Så jag gick till gymmet för att få lite ny energi! Så skönt att röra på sig! Jag har blivit så svag sedan jag fokuserat på löpningen och ska börja träna styrka minst 2 gånger i veckan. 


Shopping

Shoppade en ny tröja igår på Zara, supermjuk och skön, perfekt att ha nu när det är lite kallare! Idag gick jag inom MQ och fyndade en jättesöt blus med hästar och betsel på för halvapriset! Var egentligen på jakt efter ett golfregnställ med det fanns tyvärr inte att få tag på nu i stan. Ska iväg tidigt imorgon och spela och enligt prognosen ska det regna...


RSS 2.0