Hemma igen

Nu har vi lämnat paradiset och är efter att ha mellanlandat i Chicago äntligen hemma igen i min egen säng och försöker sova... Det har varit en fansastisk resa som överträffat våra förväntningar och jag kan verkligen rekommendera Tulum. Jag har massa energi och vill göra allt på en gång nu när jag är hemma igen. Ska upp till Stockholm på tisdag så har bara en dag hemma och sedan väntar Längdskidåkningskläder i Orsa i helgen. Så jag ska packa om till varmare kläder!  

Träning 2015

Nytt år med nya möjligheter och mål! Jag ser framemot ett år fyllt av ännu mer träning och fokus på hälsa och välmående. Än så länge sparar jag ner massa nyttiga recept som jag ser fram emot att laga och samlar inspiration från träningstidningar. I år har jag hitintills tränat två gympass, cyklat, simmat, kört två Superlicious pass, yoga och snart är det dags för pilates. Längtar dock efter löpningen! Har ännu inte satt några mål gällande löpningen men ska cykla Halvvättern med min faster så massa spinning och långpass på trainern kommer det bli! 

Drömresan

Det nya året började på vår drömresa till Tulum i Mexico! Tulum är ett fantastiskt paradis och har överträffat alla förväntningar. Vi bodde först inne i byn och har nu flyttat till La Zebra på stranden. Det varmt och skönt och finns massa mysiga restauranger med god och nyttig mat. Har ätit mängder med färska frukter, grönsaker, fisk och skaldjur 🍍🍈🍋🍌🌽🍤🐟 En perfekt start på 2015! Laddar energi till resten av året! 


Mellandagarna

I mellandagarna var det massa att förbereda inför resan och packa allt. Sprang runt på stan så fort det var öppet. Jag passade också på att träna årets sista pass, det blev både löpning, pilates och styrka. Det blev även Dowton Abbeys julspecial med min syster och middag med vänner från Stockholm. 
Julen

Det var fullt upp inför jul med massa som skulle fixas. Den 23/12 packade vi in allt i bilden för att fira jul hos mina föräldrar. På lillejulafton lagade vi systrar soppa med varma mackor och på kvällen hade vi ett quiz. Sedan blev det julafton med Farmor och Farfar och det var så kul att träffa dem igen! Fick massa fina presenter och upplevelser att se fram emot! På juldagen var vi hos mina svärföräldrar, gick en promenad med hundarna och åt en fantastiskt god middag med grillad tupp. En jättefin jul!


RSS 2.0