Projektstart

Idag startar ett nytt projekt med en ny kollega som ska bli jättekul! Var uppe tidigt och körde 20 min pilates innan jag hoppade in i duschen. Sedan blev det en god frukost vid datorn med smoothie på hallon och röda vinbär och finncrisp med ägg. Hann maila lite innan det var dags för möte i Lund. Det är min fjärde vecka på jobbet och det känns som att det är nu allt verkligen drar igång. Är taggad på strukturera upp allt och öka effektiviteten. Blir en del jobb ikväll men först några hål på golfbanan! Golfen går äntligen bra! 


Yogi

Igår kände jag mig rastlös i själen och trött i benen. Detta resulterade i en prommenad genom Botan till gymmet för ett yogapass. Så skönt med yoga! Jag har verkligen saknat det framförallt på morgnarna sedan i somras. Har ännu inte hittat ett bra pass att köra hemma. Har en pilates film men de filmer jag hittar är främst kortare sekvenser och klipp med instruktioner på specifika övningar.. 


Björnbär

I helgen gick jag bland buskar och snår och plockade de första björnbären. Det var ännu många röda bär och jag hoppas att de mognar så jag kan plocka fler. Jag bakade frukost muffins med några av dem och toppade kvargen. Så gott! 


Födelsedagsutflykt

I sommar har jag hunnit med flera utflykter. En av dem var den utflyktsdag jag fått av min syster i födelsedagspresent. Dagen började högst upp på Koppar hatten där vi gick runt ravinen. Det är så fint och ett tag sedan jag var där. Det var så skönt att komma ut i skogen! Där efter åkte vi till Fricks trädgårdscafé där min syster bjöd på en tidig lunch, italiensk paj, och fantastiskt goda kakor. Ett jättefint café där man satt i den vackra rosenträdgården. Vi körde vidare till Nyrupsosteria och köpte goda ostar och efter två ytterligare stopp var det dags för utställningen "Den dolda kvinnomakten" på Skarhults slott som min syster arbetat med. Den var helt fantastisk, den bästa utställning jag någonsin besökt. Mycket intressant och interaktiv med 5 olika rum som representerade olika århundrande. Så imponerad! Dagen var ett av mina bästa sommarminnen! 
 

Hälsosnacks

Min syster har varit i Vancouver i över 2 veckor och då jag vattnat hennes blommor hade hon med sig den bästa presenten hem. En påse fylld med spännande hälsosnacks! Har testad några redan, så gott! Är helt inne på supermat och nyttigheter! Blev sugen på att också resa dit då det var ett paradis med nyttig mat och hurtiga människor. Tillsvidare äter jag mina snacks och försöker spendera så mycket tid i naturen som möjligt! 


Golfkväll

Helgen inleddes med en fin golfkväll i Eslöv. Fick vänta i bilen en kvart då det ösregnade men sen kom solen och det blev fint. Det gick inte jättebra men var en mysig runda. Hoppas hinna med 9 hål idag med. Men får se om jag orkar efter ett långpass i Bokskogen. 


Tre Slott

I onsdags var det premiär för mitt första cykellopp, Tre Slott i Ystad. Jag cyklade med mina morbröder som jag nyligen träffat igen. De är grymma och peppade mig hela vägen så det gick snabbare än förväntat. Vi cyklade 6 mil på 2h 30min! Det var en fantastiskt fin kväll och så kul! Är verkligen taggad på att cykla fler lopp! 


The Lodge

På väg ner till Ystad körde vi inom The Lodge och åt en tidig middag. Vi var nästan helt själva på deras mysiga terass med fantastisk utsikt! Älskar att vara ute i naturen och jag har varit på flera utflykter till trollska skogar och exotiska stränder. Det finns så mycket fin natur i Skåne! Nystart

Idag är min semester slut och jag vandrar vidare mot nya mål. Det har varit en helt fantastisk sommar! Är full av ny energi och skrapsår på knäna från sommarens äventyr. Ska försöka njuta även av augusti som ser ut att bli lika fin. 

RSS 2.0