Skrylle

I söndags började jag dagen med att springa i Skrylle. Det blev 8 km med ett varv på 5 km slingan och ett varv på 3 km. De hade fått nya fina skyltar! Det är det bästa som finns att ge sig ut i naturen på morgonen! 


Picknick i Botan

I lördags tog vi med oss middagen och hade picknick i Botaniska trädgården. Vi hittade en mysig kulle och spelade även Yatzy. Sedan gick vi hem och kollade på filmen The Blind Side som gick på TV. Skönt med en lugn kväll!


Helg hemma

Jag har haft en supermysig helg hemma som tyvärr snart är slut. Imorgon reser jag till Rumänien och sedan till Stockholm. Sedan är jag hemma ett dygn nästa helg för att sedan åka till Rumänien igen. Måste packa nu och sova. Men jag lever i nuet och tar det som det kommer och snart är det semester!


Baracca

I Cluj åt vi en fantastisk middag på Baracca innan vi åkte hem. Så god mat precis i min stil! Hoppas att jag har vägarna förbi igen! Till förrätt blev det en getostsallad med svart panering av bläckfisk bläck, sedan tonfisk med bönor som är min nya favorit och slutligen en passionfrukts sorbet i en boll av vitchoklad med myntakräm. Supergott!


Sista dagen

Så var det sista dagen på jobbet i Rumänien! De senaste veckorna har gått supersnabbt, men det känns skönt att få komma hem i helgen! Har varit utan min mobil och har därför tyvärr inte kunnat ta massa bilder och bloggat. Men har varit med om massa saker både i Rumänien och i Barcelona. I går gick vi på en promenad till Lidl och gick förbi ån och den lokala puben "Mushroomen". Nu måste jag packa!


Veckans träning

Det har blivit både löpning och golf de senaste två veckorna. Löpningen går superbra, sprang min andra mil förra helgen och 1,2 mil igår! Så härligt att äntligen kunna springa längre distanser. Har även börjat springa intervallpass som ger resultat.

Gällande golfen har det gått superdåligt, träffade knappt men det börjar släppa och komma tillbaka så att det blir kul att spela igen! Tror det blir bra att ta en paus nu, men kommer sakna det! Blir garanterat golf när jag kommer hem!


Lämnar Lund

Nu sitter jag på stationen och väntar på tåget. Är på väg till Rumänien och ska vara borta i två veckor då jag spenderar nästa helg i Barcelona istället för hemma. Ska bli superkul men kommer sakna Lund och min älskling!


Vitas

I går gick vi till Vitas på Ystad Saltsjöbad och laddade upp med lunch inför golf på Ystad GK. Gott och mysigt! Perfekt att kunna gå dit och bo så nära. Ystad är enligt mig det bästa sommarstället! Jag önskar att vi hade en egen stuga där.


Havet

Är i Ystad vid havet och njuter av helgen! Det är stilla och supermysigt! Bra sätt att samla energi på inför de kommande veckornas resor. När jag har rest färdigt har jag semester och hoppas kunna vara en del i Ystad och njuta av den svenska sommaren!


Grillkväll i Rumänien

Förra veckan i Rumänien hade vi en fantastisk grillkväll tillsammans med de vi jobbar med. Vi var på ett mysigt pensionat en bit i från byn där vi bor. Maten var jättegod och hemlagad, de hade till och med en crème fraîche som var den godaste jag smakat som de hade gjort själva. Efter middagen körde vi till en som bodde i närheten och hade en naturlig mattvätt och palinka produktion. Slutligen stannade vi på en super fin utkiksplats och såg ut över dalen.


Min utsikt

Utsikten och naturen runtomkring är fantastisk! Denna bilden gör den inte rättvisa men visar de gröna kullarna. Allt har varit superbra och tiden går fort. Vi har mest jobbat men även hunnit med att träna mycket! Igår var vi på ett superfint gym som är det finaste jag sett här. Det var så varmt att vi körde styrke intervaller på gräset utanför. Imorse var jag och en tjej från mitt projekt på stadion och körde ett intervallpass 40sek x 16. Så härligt! Det som är dåligt är bara min säng och att jag inte tagit fler bilder.


RSS 2.0