Celebration

På kvällen efter loppet träffade jag min kollega som också sprang loppet och åt middag på Hanami, min favvo restaurang! Vi satt ute först i solen och sedan under de starkaste värmelamporna jag sett och åt supergod asiatisk mat. När vi begav oss och gick mot stan sköt de fyrverkerier ute i vattnet, vilket var en perfekt avslutning på kvällen! 
 

Halvmaraton 01.58

Jag klarade mitt mål att springa Oslo halvmaraton på under 2 timmar!!! Det var en helt fantastisk känsla att känna sig stark under hela loppet och till och med öka på sista kilometern! Jag sprang på tide 01.58.01 för att vara exakt. Svettig och glad kom jag tillbaka till hotellrummet :)
 
Innan i starten trodde jag aldrig att jag skulle klara det och bestämde mig för att öppna lite snabbare än 05.40 min/km och se efter halva om jag höll. Jag klockade milen på 56 min, 2 min långsammare än då jag i maj sprang Malmömilen och sedan 11 km på 1 timme blankt. Då trodde jag att det var kört och började bli trött. Min strategi var att ligga en bit framför farthållaren på 2 timmar och alla de andra som följde honom. Det gav mig plats och tvingade mig att öka då jag jagades av en stor klunga när jag tappade fart. På slutet insåg jag att jag skulle kunna klara mitt mål vilket gav mig ny energi och pressade mig att öka för att inte riskera missa tiden och ha marginal. I mål var jag chockad och kunde inte riktigt tro att det var sant. Jag hade föreställt mig att behöva kämpa mer och känna blodsmak... 
 
Jag var rätt stel efter loppet och har mest vilat denna veckan och börjat springa försiktigt igen. Har hunnit med 15 km, där det längsta passet var idag på 8 km. Nu är det dags att sätta upp nya mål inför hösten och påbörja höstens nya program nästa vecka! 

Oslo

I helgen var det dags för mitt mål som jag satte redan i januari i år! Jag skulle springa Olso halvmaraton, flög upp på lördagen och möttes av ett iskallt dimmigt och molnigt väder, men solen höll på att bryta sig igenom! Jag var peppad och fokuserad så att jag gick vilse till tävlingsområdet där jag skulle hämta ut min nummer lapp :) 
 

Hovs hallar

På söndagen på väg hem ville vi göra något innan vi körde hem, då vi egentligen skulle spelat golf på Bjäre golfklubb. Så då det regnade körde vi istället inom Hovs hallar och tittade på klipporna och utsikten. Det var superfint, men lite läskigt då det var högt och halt på stenarna. Så jag vågade mig inte ner för branten :( men vill jättegärna dit igen en sommardag och klättra runt. 
 
 

Weekend i Båstad

Förra helgen var jag och min pojkvän på Weekend i Båstad. Vi startade på Båstads golfklubb där vi spelade gamla banan. Det var sommarväder och banan var fantasktiskt fin! Det var en trevlig runda och efteråt satte vi oss på deras uteservering och njöt avv deras salladsbuffé som är en av de bästa jag ätit.  
 
Efter golfen checkade vi in på Hotell Skansen i Båstad där vi gick ut till Kallbadhuset och bastade och badade i havet. Så skönt när jag väl vågade mig i! När vi hade badat spelade vi tennis och tog en promenad i byn innan det var dags för middag. Maten var supergod och vi var jättehungriga så det blev en snabb trerätters. På söndagen regnade det så då tog vi det lugnt och fick massage, åt en stor hotellfrukost i och tog en promenad i regnet innan vi checkade ut. Härlig helg! 
 
 

Måndagens outfit

Har inte hunnit blogga denna veckan. Men ska försöka komma ikapp! Hade en supermysig helg i Båstad och veckan har varit bra! Har är måndagens outfit med klänning från MQ. 
 
 
 



Fina lokaler

Är i en jättefin gammal del av en byggnad och ska strax ha veckans statusmöte.



Förra måndagens outfit

Detta hade jag förra måndagen. Allt är från Zara utom skärpet. Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig. Det är kallt och ruggit nu och jag har stor brist på fler byxor vilket passar bäst på mitt nuvarande projekt. Det kanske blir klänning ändå.. 
 
 

Brunch i Bjärred

Förra söndagen var jag på brunch i Brjärred med min pojkvän och våra vänner. Det var gott och mysigt! Efteråt gick vi en prommenad längs med havet och tittade på de fina husen. Tyvärr har det inte blivit så mycket bloggande sista veckan. Främst då appen uppgraderats och jag inte kan ändra storlek på bilderna jag lägger upp när jag bloggar från mobilen. Hoppas jag lär mig snart... 
 
 
 

Lunch på Mood gallerian

 
I Stockholm testade jag att äta på Vigårda som låg i Mood gallerian, vilket passade perfekt för en shoppingpaus och trötta fötter! Konceptet känndes först lite väl som fast food men maten var oväntat god och smakrik! Jag tog en sallad med nötkött som var supergod och mättande med massa goda ingredienser. Önskar att det fanns i Malmö... 

Shopping i Stoclkholm

Det blev en del shopping i Stockholm. Både till mig och presenter. Fick packa om på Arlanda Expressen och hann precis med flyget. Nackdelen var att det blev mycket att släpa på hela vägen hem. 

 
 

Rica Kungsgatan

Bodde på Rica Kungsgatan i helgen. Då det ligger nära vårt kontor brukar vi oftast bo där när vi är med jobbet i Stockholm. Fick ett mysigt rum med fönster mot Hötorget där jag satt och läste på morgonen. 
 
 
 

Fågelbro Golf & Country Club

 
I fredags var vi på Fågelbro Golf & Country Club, där vi första hade golftävling och sedan kräftskiva med jobbet. Det var väldigt fin men utmanande bana som var kul att spela men det gick inte så bra för mig. Blev taggad på att spela ännu mer golf och ser fram emot nästa helg. 
 
Kräftskivan var trevlig och maten god för de hade både räkor och kräftor på buffén. Det var också kul att träffa alla i Stockholm igen! 
 
Bilderna är lånade från deras hemsida då jag inte fick med mig telefonen på banan. 

På väg...

Är uppe tidigt på väg till Stockholm för golftävling och kräftskiva med jobbet. Flyger med golfbagen för första gången, har bara flugit med längdskidor som specialbagage förr. Har ett bra resefodral som jag vann i Semifinalen på Företagsgolfen förra året!


Snygg pall

Spanade in en snygg pall i går på Åhléns. Älskar deras möbelserie! Funderade på denna söta pallen. Hade blivit perfekt i sovrummet nedanför sängen! Men vi det blir lite tight med utrymme, får vänta tills vi har en större lägenhet...


Sött mellis

Brukar försöka undvika socker men det har spårat ur lite de senaste dagarna... Det blev ett sött men gott mellis med hallon-rabarber yoghurt från Hjordnära och Vitamin Wells limeted edition med päron och ingefära, den godaste jag smakat hitintills! Onyttigt men ska träna ikväll som tur är och nu blir det socker detox!


Kv. Caroli

Idag hade jag vägarna förbi Kv. Caroli då jag skulle köpa frukost till kontoret och hämta paket på posten. Nu hade de öppnat upp och det fanns flera nya butiker och det var jättefint! Jag gick igenom Wood Wardrobe där jag hittade flera fina plagg och tog sedan en frozen yoghurt glass på Dear Joe. Så god! 
 
 
Bilderna är tagna från Kv. Carolis hemsida. 
 

Kvällstur

Sprang 5 km igår och körde lite styrka efteråt. Passade på att ta en bild av byggprojektet som pågår utanför mitt hus. De har nu rivit de gamla byggnaderna och håller på att gräva. Det ska bli nya lägenheter, tyvärr alldeles för höga och jobbigt med så mycket mer folk. Tur att det blir bostadsrätter i alla fall! Men det skulle bli några affärslokaler i bottenvåningen så jag hoppas på ett mysigt surdegsbageri, ett litet snabbköp eller något annat praktiskt. Vi får se...


Presenter

I helgen hade vi släktkalas för två av mina lillasystrar som fyller år. Min ena syster har redan fått en present i förskott, då hon kombinerade den med en examenspresent, vilket var den här fina väskan. Men en present hade jag med mig, om ni vill veta vad den innehöll kan ni kika in på hennes blogg.
.
 
 
 
 
 
 

Måndagskväll

Igår lagade jag italienska biffar med vaxbönor och bjöd ner min granne, på lite mat och vin. Hon är en dam på 85 år som är fantastiskt intressant och rolig! Vi satt uppe till kl 23.00 och drack vin och pratade om livet! Härlig måndagskväll!


Gårdagens outfit

Klädde mig i svart och mörkblått som vanligt, måste bryta denna trend. Svart topp från M&Q, mörkblå kostymbyxor från Club Monaco, skärp Tiger och pumps Vagabond. Hade föst skjorta på ett möte och lindade sedan in mig hela eftermiddagen i min zebrasjal. Ruggig dag!


Nya tider

Ny årstid, ny månad, ny vecka och nytt projekt! Härligt med nya möjligheter och en bra start! Är pepp och ser fram emot hösten och att få komma tillbaka till Region Skåne för nya utmaningar. Ser fram emot en fantastisk höst!


Sweets

Denna helgen har inneburit massa sweets! Macarons och goda cupcakes från Abrick macarons, mintchoklad från Gateau och sedan tårta idag då jag var hemma i Önnestad på kalas för två av mina systrar. Gott! Det blir dock skönt med en ny vecka som inleds med socker detox och nyttig mat!


RSS 2.0